alt for sexlegetøj

Det er ikke særig sjovt at hjælpe en pige med noget som man helst ikke vil. Men hvad gør man ikke alt for ens vener! Det er som regel ingen ting jeg ikke ville gøre for mine venner hvis der er nogen der skader dem eller laver noget ved dem som slet ikke er ok. Jeg ved nu også det ikke kun er for vennerne jeg laver ting. Som regel er det også hvis jeg er liderligt, at jeg laver ting som jeg ikke ville lave for en pige normalt. Ikke noget kinky eller klamt. Men mere med hensyn til at jeg siger ting jeg ikke selv mener. Det er bare noget jeg siger for at komme i trussen hos hende. Det er bare som regel at hvis hun er liderlig og begynder at snakke om hendes sexlegetøj, så ved jeg at, jeg har hende klar på noget den aften stort set. Det virker som regel altid for mig som et signal når de snakker om sexlegetøj. Så jeg går fuld ud så snart jeg ved de er klar på noget frækt. Men det er jo ikke altdi at det er en god ide hvis jeg gør det. Men de fleste gange virker det helt som det er planlagt fra min side af 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *