altid mangler der kondomer

Det er nu igen sket at jeg ikke kunne have sex med en pige fordi der ikke var nogle kondomer til stede. Jeg ved ikke hvad det er der gør at jeg ikke har kondomer nok, men det er ikke fordi jeg har sex hele tiden med alle mulige. Så ikke tænk om mig at jeg har sex med alle og altid og at jeg har det sådan at jeg bare skal have sex, lige som en sexadict. Jeg elsker sex det er ikke det men jeg har bare aldrig nok numre, tror en af grundene er at jeg ikke kan lade være med at lege med kondomerne hvis jeg har mange og lave vandbomber eller noget men stadig, må de da ikke bare forsvinde så hurtigt hvis man har en samling på mere end 100 kondomer. Det er dog ligemeget hvor mange kondomer jeg har de fosvinder som om der er en der stjæler dem, men hvem ville gøre det. Der er ikke nogen der stjæler kondomer er der? Nå men back to buisness. Jeg kunne igen ikke have sex på grund af at der ikke er kondomer, så nu er jeg igang med at finde en anden løsning end kondomer, men hvad er det for nogle? Jeg kan bare ikke komme med andet end kondomer til sikkersex. Hvis det er nogle der har en ide eller noget må i gerne sige til eller skrive. Jeg bruger altid penge på det og de fosvinder hele tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *