en del tid siden

Det er måske en del tid siden jeg har snakket om det men jeg kan huske det som om det var i går. Jeg var ude og feste med nogle af mine venner fra tyskland i en lidt nedern klub. Det vat langt fra den bedste klib jeg har været på men det var heller ikke den værste. Jeg var ude på danse gulvet med dem alle sammen da der kom en pige hen til mig og tog mig på røven og jeg må sige hun var mega lækkert og jeg kiggede en del på hende efter følgende. Hun viste det også og kom hen til mig efter ca 1 time mere og spurgte hvorfor det er jeg ikke kommer hen til hende. Jeg forklarede hende så at det er fordi jeg ikke tør. Hun syntes det var sødt og at jeg dog gerne må komme med hjem til hende. Jeg sagde ja uden at tænke over det Vi smuttede så ikke alt for lang tid efter sammen med en taxa hjem til hende. Lige før døren stoppede hun op og blev rød i hovedet og sagde at der ligger en del sex legetøj på gulvet, som hun havde købt. Jeg kiggede på hende og kyssede hende og sagde det er ok jeg har set masser af sex legetøj. Så jeg er ikke skramt af en pige der leger med sex legetøj. Det var hun glad for og smilte igen og åbnede døren hvor efter hun bare hev mit tøj af og vi havde en vild aften .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *