hvorfor blogge om sexlegetøj?

Nogle gange spørg folk mig hvorfor jeg skriver så meget om sexlegetøj og svaret er at det er super spændende og i sidste ende kan gøre dit sexliv meget bedre og hvrofor så ikke lige læse lidt om hvordan man får bedre sexlegetøj.

Når jeg skriver er det alt fra et nyt sexlegetøj, frækt lingeri som kan peppe sexlivet op, sex bøger fx 50 shades of grey, fetish og hvordan man gør det og hvad der er fedt ved det.

Generelt kan man sige at jeg skriver om det meste som vedrøre sex og sex artikler. Fx har jeg jo også skrevet om kendte sexlegetøj mærker som jeg har anbefalet. Fx har jeg et par gange nævnt lelo og fun factory som rigtig gode produkter der kan gøre noget ved sex både for dig og din partner og både med dig selv eller sammen.

Så min anbefaling er at du følger med her på bloggen og nyder lidt god læsning.

God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *