jeg er ikke nogen expert

Dildoer vibratorer hvad er forskellen på dem? Jeg kan ikke se den store forskel på dildoer og vibratorer. Det eneste jeg ved men sikkerhed der er forskellen er at den ene af dem vibrer ikke mens den anden kan vibrere hvis man ønsker det. Men dellers jeg meget uviden når det kommer til det emne. Jeg ved jeg kan godt lide kvinder der bruger dildoer og vibratorer og jeg elsker at se dem lege med dem selv, men ellers er det bare i bund og grund det samme i mine øjne.  Jeg kan godt se at kvinderne kan lide at det vibrer at de kan lide vibratorer men dog må jeg sige at de også kan bruges som dildo hvis man har en vibratorer der er lidt større og ikke bare en vibro æg eller noget i den stil. Men ja det er kun mig jeg er lidt nærrig når det kommer til den slags ting og jeg er slet ikke den type der gider bruge for mange penge på legetøj jeg ikke kan bruge hele tiden eller kun nogle tidpunkter på dagen når jeg er allene med min kæreste. Men det er op til alle andre hvad de gør og jeg vil da håbe alle har prøvet dildo og vibratorer ellers må jeg da sige at jeg syntes i er kedeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *