lelo lyla smartand i puplikummet

Jeg ligger i sengen og ser noget stream af noget jeg elsker selv at spille og der er intet der er mere underholdene end at se nogle pro folk der bare ved hvad de gør. Man kan lære en masse og man kan se hvad man laver forkert plus hvad man slet ikke viste hvad for nogle hvars der stacker meget godt og hvad der slet ikke passer sammen. Jo de meste skulle man vide når man som mig har spillet det spil fra dag et af da det udkom. Dog er der masser af ting jeg slet ikke ved det er jo klart. Der er over 150 forskellige chars med forskellige skillst og det er meget svært at kunnne huske dem alle sammen. Men det jeg ville komme ud på var, at da de den ene gang viste tilskuerne, var der en pige som så ud som om hun lige have noget lelo smart wand i hånden :D. Det var som om jeg ikke så rigtigt, da jeg så noget lelo smart wand. Det er jo et sexlegetøj hvad har det at søge et sted som online gaming. Jo klar folk må hygge sig der hvor de har lyst men da ikke under alle tilskuerne og mens der bliver vist live på hele vernene. Men jeg kan være ligeglad men det var en meget sjovt tilfælde kan man nok sige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *