Lelo lyla stor success

Lelo lyla er nu en af de bedst sælgende produkter som vi har, men hvorfor er det sådan. Jeg må helt ærlig sige jeg har ingen ide hvorfro det er sådan. Det er et fedt produkt og som det ser ud, hat det er fedt design må jeg sige til det. Men jeg er ikke nogen kvinde så jeg ved ikke så meget om det og jeg kan ikke sige så meget om det. Så jeg tænkte på hvordan kan jeg finde ud af hvad det er kvinder kan lide ved dette produkt. Så tænkte jeg bare på at jeg bare spørger mine veinder om de har prøvet lelo lyla. Så det gjord jeg og jeg må sige at det var en success. Mange af mine veninder kender til dette produkte ikke har prøvet det men kender nogen der har det. Så de hentede lidt indput til mig og jeg lyttede til hvad de agde om produktet. Efter jeg så endelig fik snakket med dem alle sammen om produktet og hvad deres veinder siger til det, kan jeg nu stille og rolig sige hvad det er jeg tror der gør at den sælger så godt og er så kendt i kvindernes verden. Altså hvis jeg skulle sige det meget kort ville det lyde sådan. Lelo lyla er et af de produkter der som det ser ud til rammer lige det punkt som det skal ved kvinder og at designet er lige der kvinder har brug for, for at få en hel masse ud af dette produkt fra lelo. Det er så det de sagde til mig meget kort fattet. Jeg kunne sagtens skrive mere om det men jeg må sige, at jeg så ville skrive en hel roman og det gider jeg ikke lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *