min veninde havde brug for hjælp

Jeg har set mange ting i mit liv og mange underlige sjove og kedelige ting, men der er noget i mit liv jeg ikke rigtig har set endnu selv om jeg er klar på at prøve og lave næsten alt. Det er penis ringe jeg snakker om. Jeg har ikke set nogle endnu, ikke engang på nettet fordi jeg aldrig var på en sexshop side eller noget af den slags. Det var nu i sidste uge jeg lige skulle se på noget sexlegetøj til min veninde som hun overvejde at købe til hende og hendes kæreste. Jeg aner ikke lige hvorfor jeg sagde jeg vil hjælpe med det, men det var nok fordi jeg godt gad se hvad hun kunne lide og hvad det er hun vil have. Hun er en meget pæn pige så det er altid sjovt at se hvad de kan lide og hvad de tænder på, plus jeg vil gerne kende hende endnu bedre. Jeg er trods alt jo stadig bare en mænd der har brug for noget sjovt engang i mellem. Men på siden kiggede hun på noget lingeri og det tog hende så lige timer at finde det hun vil have og jeg skulle sige om det frækt eller om det er ikke noget jeg syntes er smukt. Da vi så kom til hendes kæreste gad jeg ikke lige se på mere, det sidste jeg så var at hun kiggede på penis ringe. Nu hvor jeg tænker over det syntes jeg det er faktisk meget sjovt 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *