Mit favorit mærke lige nu

Et af de fedeste mærker jeg selv kender og har prøvet. Det er ikke altid det dyreste eller det billigste er det bedste. Det er forskelligt fra mærke til mærker. Jeg mener at det mærke jeg syntes er bedst er sikkert et af de ”billige” i fohold til kvalitet og hvad man nu får for pengene. Det er kun min mening men sådan ser jeg på det. Det er Lelo jeg tænker på. Da jeg syntes at prisen og udvælget og kvaliteten er noget af det bedste jeg har set eller prøvet. Det er meget svært at forklare hvorfor det er lige det. Men jeg ved at folk er forskellige når det kommer til sexlegetøj og hvad de kan og hvad man forventer af dem. Lelo er det lige det jeg forventer af et mærker som er så stor som lelo er og hvad de laver af produkter. Det altid top kvalitet i mine øjne og hvis der er noget der ikke virker som det skal er det meget nemt at retunere og at få nye produkter. Kundeservice er meget prof og der er intet man kan sige. JA de er ikke perfekt ved lelo men de er da villige til at prøve at forbedre deres service og produkter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *