smart wand er ikke til børn

Lelo smart wand er et meget kendt legetøj. Legetøj i det tilfælde at jeg personlig syntes det lyder som et legetøj til små børn. Jeg ved godt det ikke er det, men stadig syntes jeg savnet virker meget uskyldigt. Men ja dem der ved hvad det er, de ved at det ikke er uskyldigt. Jeg kender nogle veninder der burger en sådan lelo smart wand. Det er dog ikke at de bruger den til at trylle med den eller noget, det er mere at de bruger den til at blive meget glade i meget kort tid. Ja ok det er ikke meget fedt emne at sammenligne små børns legetøj med det fra de woksne. Jeg syntes bare ikke at navnet er lige det jeg ville kalde smart valgt og siger ikke det rigtige i forhold til, hvad den lelo smart wand bliver brugt til. Men det er ikke mig der bestemmer det og det er ikke mig der vil sige hvad folk skal tro eller ikke. Fordi fakta er at smart wand giver kvinderne det de vil have. Men jeg har bare tanken om at wand er noget hexer eller tryllemanden har. Men det er nok kun mig der har det på den måde. Jeg vil ikke sige for meget når det kommer til det emne, da det jo kun er mig der tænker på den måde kunne jeg forestille mig. Så bare tænk jeres egen del og find ud af hvordan i vil se på det navn de har valgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *