smider sexlegetøj efter hende

Efter som mig og min kæreste slog op, kunne jeg se at det ikke skulle blive til noget mellem os lige meget hvad jeg lavede. Hun lb væk fra følserne hun havde for mig og jeg gad ikke løbe efter en person der ikke kan vise sine følser for en person. Jeg ved kun jeg er meget forelsket i hende men hvad skal man gøre. Det er gjord at det hele var så godt er også at den sex vi havde var noget meget fedt noget. jeg kommer som regel ikke tit når jeg har sex med en person, men ved hende kom jeg ikke bare jeg kom også hrutigt ikke i løbet at 2 min men tæt på. Det var noget jeg slet sleet ikke kender til, normalt er der 1-2 timer jeg har sex, eller jeg gider ikke mere og den bliver svag. En af fordelene ved hende var at hun brugte sexlegetøj. Altså mens vi havde sex, og hvist også når vi ikke havde sex at hun hyggede sig allene. Det er noget der tænder mig ved en dame hvis de bruger sexlegetøj for det viser mig det er lidt beskidt i deres sexliv og det tænder mig mega meget. Jeg er bare ked af at jeg brugte penge på sexlegetøj som hun har nu, solm vi brugte til sex og andre sjove ting. Der er den tanke at jeg smed penge efter hende selv om jeg nok ikke lige gjord det som de fleste ville have gjort. Ved mig var det sexlegetøj jeg smed efter hende 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *