Venter på sexlegetøj levering

Det er fredag og jeg glæder mig mege maget på at det er weekend her om et par timer efter jeg har arbejdet en lille smule. Der er nu kun få timer tilbage til jeg jeg har mine timer for idag. Det eneste jeg nu skal lave og det jeg også venter på er at jeg ordren er klar på sexlegetøj som vi har bestilt så jeg kan hente det og begynde at pakke de sidste pakker der mangler for i dag. Det er ikke nemt fordi jeg ikke helt ved hvornår de er klar så jeg ved ikke hvornår det er jeg har fri 100 procent, men jeg er meget postivt over for at de snart er klar så de kan hentes. Jeg kan ikke vente til jeg har pakket dem og at jeg kan holde weekend. Men ja som sagt sexlegetøjet skal først komme frem og så skal det pakkes efter det er der weekend til mig. Det er nu heller ikke så slemt at det tager lidt, jeg har jo musik og internet som jeg kan bruge til at arbejde på andre ting eller på de ting jeg bliver nød til at lave. Så ja jeg tror nu nok jeg klarer i dag og de sidste timer på arbejde uden at jeg har det dårligt eller ikke gider mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *